ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα παράσιτα μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ να είναι προσαρμοσμένες στους κινδύνους που αντιμετωπίζετε. Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκόροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις ρούχων και υφασμάτων, οι κατσαρίδες στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε. Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας. Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα έντομα και παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Η μόνη σωστή λύση ώστε να αποφύγουμε όλα τα παραπάνω, είναι η απολύμανση. Κάθε έντομο, κάθε παράσιτο και κάθε ιός, αντιμετωπίζεται με τα κατάλληλα φάρμακα. Δυστυχώς δεν εξαλείφονται ούτε εξοντώνονται με τα προϊόντα που θα βρείτε εσείς στο εμπόριο. Πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικές εταιρείες απολύμανσης. Η εταιρεία μας δρα στο χώρο των απολυμάνσεων πολλές δεκαετίες και διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές και προϊόντα αποτελεσματικά που δεν θα βλάψουν ούτε εσάς, ούτε τα κατοικίδιά σας αλλά είναι και φιλικά προς το περιβάλλον. Κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό – εγγύηση, υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες γεωπόνους της εταιρείας. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα τακτικών απολυμάνσεων που σας προσφέρει ώστε να μηδενίσετε τις πιθανότητες εμφάνισης εντόμων, παρασίτων και μικροβίων στο χώρο σας. Επίσης προσφέρουμε: [posts-by-tag tags = “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” number=”5″ exclude_current_post=”true”]

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα αποκρουστικά και πάντοτε ανεπιθύμητα. Αρκετά συχνά είναι η αιτία για τη μετάδοση πολλών λοιμώξεων και αλλεργιών επειδή σχετίζονται άμεσα με πολλούς παθογόνους οργανισμούς. Οι κατσαρίδες, ταξιδεύουν και αναπαράγονται πάρα πολύ γρήγορα. Ζουν και αναπτύσσονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φτάνει να υπάρχει ζέστη, υγρασία και σκοτάδι. Φτάνει να υπάρχει τροφή. Γι αυτό θα τις συναντήσετε συχνότερα μέσα ή πίσω από ντουλάπια και οικιακές συσκευές. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μικρή ή μεγάλη κατσαρίδα, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Γνωρίζουμε τον τρόπο ώστε να τις καταπολεμήσει. Με ψεκασμό με ειδικά φάρμακα και ειδικά καπνιστικά θα εξοντώσει όλες τις κατσαρίδες και τις φωλιές τους. Λειτουργεί καθημερινά και αναλαμβάνει την απολύμανση για κατσαρίδες σε φρεάτια, κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, οικίες, αποθήκες και οποιονδήποτε άλλο χώρο. Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά από τους ειδικούς. Είναι πάντοτε στην διάθεσή σας ώστε να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες οριστικά.

ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Η παρουσία κατσαρίδων στους χώρους στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας μπορεί να έχει πολύ σοβαρό αντίκτυπο στην επαγγελματική σας φήμη και την επωνυμίας σας. Όλες οι επιχειρήσεις κινδυνεύουν, αλλά οι μονάδες που χειρίζονται τρόφιμα και λειτουργούν σε ιδιαίτερα ελεγχόμενο περιβάλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο κίνδυνο από την έκθεση σε κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες τρώνε σχεδόν οτιδήποτε από δέρμα, βιβλία, πλαστικές συσκευασίες έως κορνίζες και συνηθισμένες ανθρώπινες τροφές. Αυτή η ιδιότητά τους μπορεί να προκαλέσει ζημιά και να επιφέρει υψηλό οικονομικό κόστος για την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας τώρα για μια απολύμανση για κατσαρίδες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε την επιχείρησή σας από τις κατσαρίδες με μία γκάμα αποτελεσματικών και καινοτόμων λύσεων. Τα προβλήματα κατσαρίδων μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το επίπεδο υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων. Οι περιοχές κουζίνας και τραπεζαρίας αντιμετωπίζουν σημαντικό κίνδυνο μόλυνσης των τροφίμων από αυτό το έντομο που είναι φορέας νοσημάτων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα και πάρα πολύ έξυπνα. Επίσης, είναι και τα πιο εργατικά πλάσματα στο ζωικό βασίλειο. Μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη των υμενόπτερων. Δημιουργούν αποικίες που απαρτίζονται από πάρα πολλά μέλη. Η επιλογή του τόπου που θα κατοικήσουν εξαρτάται από το φαγητό, το νερό και το κλίμα. Τα μυρμήγκια επιλέγουν γενικά μέρη με ζεστό κλίμα. Οι αποικίες τους αποτελούνται από τις βασίλισσες, τις εργάτριες και τα αρσενικά. Παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τον καταμερισμό της εργασίας. Τα μυρμήγκια έχουν συνήθως χρώμα καφέ ή μαύρο αλλά υπάρχουν κι άλλα είδη με χρώματα κόκκινο, κίτρινο ή λευκό. Η δύναμή τους είναι επίσης εντυπωσιακή φτάνει να σκεφτείτε ότι είναι ικανά να σηκώσουν 25 φορές το βάρος τους. Η μέση υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής των μυρμηγκιών είναι 45-60 ημέρες. Ενώ είναι ακίνδυνα, όταν εισέρχονται στο χώρο μας, μας δημιουργούν πονοκέφαλο και μεγάλους μπελάδες.

Τα μυρμήγκια συνήθως θα τα βρούμε μέσα σε κουζίνες και μπάνια. Είναι μέρη που θα βρουν φαγητό και νερό σε αφθονία. Οι φωλιές τους είναι δύσκολο να εντοπιστούν γιατί μπορεί να τις έχουν φτιάξει ακόμα και μέσα στην πιο μικρή χαραμάδα. Αν δείτε κάποιο μυρμήγκι να κυκλοφορεί, η συμβουλή μας είναι να μην το σκοτώσετε. Είναι το μυρμήγκι ανιχνευτής που έχει βρει προς αναζήτηση τροφής. Παρακολουθήστε το διακριτικά και θα σας πάει στη φωλιά. Για να αντιμετωπίσετε και να τα εξοντώσετε θα χρειαστείτε σίγουρα μια επαγγελματική απολύμανση για μυρμήγκια. Δηλώνουμε παρόντες για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Χρησιμοποιεί ειδικά σκευάσματα για ψεκασμό, αβλαβή για την υγεία και το περιβάλλον σας, αλλά πολύ αποτελεσματικά και δραστικά για απολύμανση για μυρμήγκια. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία να εντοπίσουν τις μυρμηγκοφωλιές και να τις εξαφανίσουν. Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες σχετικά.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια είναι μικροσκοπικά έντομα γνωστά για την αγάπη που έχουν στο αίμα και την έντονη φαγούρα που μας προκαλούν τα τσιμπήματά τους. Κάτι που διαφεύγει σχεδόν από όλους σας είναι ότι πρόκειται για τα πιο θανατηφόρα πλάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό συμβαίνει διότι μεταφέρουν και μεταδίδουν διάφορες μολυσματικές ασθένειες όπως ο ιός του δυτικού Νείλου, η ελονοσία και πολλές ακόμη. Εμφανίζονται από την άνοιξη και μετά όταν αρχίζει και ζεσταίνει ο καιρός μέχρι και το φθινόπωρο. Τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά και η αγαπημένη τους ώρα για τροφή είναι κατά την αυγή και το σούρουπο. Τα κουνούπια ζουν και αναπαράγονται ολόκληρο το χρόνο. Βασική προϋπόθεση για την αναπαραγωγή τους είναι τα στάσιμα νερά και ο ζεστός καιρός. Κάθε κουνούπι, μπορεί να παράγει περισσότερα από 100 αυγά την ημέρα, κάθε 14 ημέρες. Η απολύμανση για κουνούπια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο λόγος είναι ότι πετάνε και μεταφέρονται με τον αέρα.

Θα πρέπει να κάνουμε τακτική απολύμανση, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη μείωση του πληθυσμού τους. Για να γίνουμε πιο σαφείς, η απολύμανση για κουνούπια είναι καλό να γίνεται κάθε 20 με 25 ημέρες. Μόνο με ειδικά σκευάσματα που προορίζονται αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση μπορεί να γίνει σωστή δουλειά. Όλα τα εντομοκτόνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο θα σας κάνουν απλά να ξοδέψετε χρήματα άσκοπα. Είμαστε μια εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία στις απολυμάνσεις. Εγγύησή μας είναι οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας. Επιλέγοντάς μας, θα δείτε τα κουνούπια να μειώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όλα τα προϊόντα μας είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία ανθρώπων και ζώων. Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον. Δεν προκαλούν ζημιές σε καλλιέργειες, φυτά και δέντρα. Είναι τοξικά αποκλειστικά για τα κουνούπια. Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε για τα οικονομικά συμβόλαια απολύμανσης της εταιρείας μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά έντομα που μεταδίδονται συνήθως από τις γάτες. Κάνουν μεγάλα άλματα, δεν μένουν σταθεροί σε κάποιο σημείο και μεταφέρονται μέσω του ξενιστή τους αλλά και μέσω ρούχων, βαλιτσών και επίπλων. Η απολύμανση για ψύλλους θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί εκτός από τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα διατρέχει κίνδυνο και η υγεία μας. Μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή να μεταδώσουν άλλες ασθένειες. Πρέπει να γίνει απολύμανση για ψύλλους με τη μέθοδο του ψεκασμού και χρειάζεται να εφαρμοστεί 2 φορές η διαδικασία σε όλο το σπίτι και περιμετρικά αυτού δηλαδή σε κήπους και αυλές. Με τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και σεβασμό θα έρθουμε να σας απαλλάξουμε από τους ψύλλους όπου κι αν βρίσκεστε όσο μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα. Με τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα της σκευάσματα θα εξολοθρεύσει τους ψύλλους αλλά -πολύ σημαντικό- και τα αυγά αυτών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Πολλοί άνθρωποι έχουν εσφαλμένη εντύπωση για τους κοριούς. Εξαιτίας του ότι οι κοριοί τσιμπάνε συνήθως τη νύχτα και τα τσιμπήματα τα αντιλαμβανόμαστε το επόμενο πρωί, πιστεύουν ότι οι κοριοί περιορίζονται αποκλειστικά στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Όμως δεν είναι έτσι. Κοριούς μπορεί να βρείτε πάνω σε ρούχα και κουρτίνες, μέσα σε πρίζες και οπουδήποτε υπάρχει χαραμάδα. Μεταφέρονται από κάποιο σημείο σε άλλο ανάμεσα στα έπιπλα, τα ρούχα ακόμα και με βαλίτσες. Κοριούς λοιπόν μπορεί να πετύχετε οπουδήποτε. Από σπίτι και κατάστημα μέχρι σχολείο, νοσοκομείο, στρατόπεδο και ξενοδοχείο. Αν αντιληφθείτε ότι κοριοί έχουν εισβάλλει στο χώρο σας, δράστε γρήγορα. Καλέστε μας σήμερα. Πριν εκτελέσουν την απολύμανση για κοριούς του χώρου σας, τεχνικοί μας θα σας δώσουν σαφείς συμβουλές και οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε. Η απολύμανση για κοριούς επιτυγχάνεται από τα συνεργεία μας με ψεκασμό πιστοποιημένων φαρμάκων, απολύτως ασφαλή τόσο για εσάς όσο και για τα κατοικίδια σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση. Ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση. Προκαλεί φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα για απολύμανση για ποντίκια στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου. Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας. Η απολύμανση για ποντίκια για να είναι ασφαλή και αποτελεσματική θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία και πιστοποιημένα σκευάσματα.

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Απολύμανση για κορωνοϊό

Τον τελευταίο καιρό ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε είναι η εμφάνιση της πανδημίας του covid -19 . Επειδή πρόκειται για έναν καινούργιο κορωνοϊό, δεν ξέρουμε ακόμα πως μεταδίδεται και πόσο ζει επάνω σε κάθε επιφάνεια. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και ότι ο βαθμός μεταδοτικότητάς του είναι υψηλός. Γι’ αυτό το λόγο τα επιστημονικά δεδομένα και οι οδηγίες αντιμετώπισής του αλλάζουν συνεχώς. Το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι όπως σε κάθε επιδημία σπουδαίο ρόλο παίζουν η ατομική υγιεινή και η καλή απολύμανση χώρων και επιφανειών. Τα βασικά μέτρα πρόληψης του ιού, είναι η χρήση μάσκας και αντισηπτικών, το συνεχές και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, η τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης και η συχνή απολύμανση κάθε χώρου που ζούμε ή εργαζόμαστε. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε τώρα όλοι μας περισσότερη σημασία από ποτέ στους χώρους που ζούμε, κινούμαστε και εργαζόμαστε.

Κοινός στόχος όλων μας είναι να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την επιδημία του covid-19 και να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους οικείους μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας. Τηρούμε λοιπόν κάθε μέτρο και κάθε οδηγία που μας έχει δοθεί από την ιατρική κοινότητα και φροντίζουμε την τακτική απολύμανση για κορωνοϊό στους χώρους μας. Η εταιρεία μας είναι σε εγρήγορση και συμβάλλει σημαντικά στην απολύμανση για κορωνοϊό. Σεβόμενη όλα τα διεθνή πρωτόκολλα, χρησιμοποιεί τα καλύτερα φάρμακα για την απολύμανση κάθε κτιρίου και επιφάνειας. Όλα τα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον σας, ενώ σας δίνουν 100% εγγυημένο αποτέλεσμα απέναντι σε μικρόβια και ιούς. Λειτουργούμε και εξυπηρετούμε καθημερινά και άμεσα κάθε χώρο. Τα συνεργεία της είναι άριστα εκπαιδευμένα και ενημερώνονται συνεχώς, ώστε να είναι σε θέση να διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και το καλό όλων σας.