ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

Απόφραξη Φρεατίου

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Η εταιρεία μας ασχολείται με την απόφραξη φρεατίου πολλά χρόνια. Με τον καιρό, οι αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν λόγω λιπών, τριχών, υπολειμμάτων σαπουνιού και άλλων. Είναι ένα πρόβλημα που πολλοί, αν όχι όλοι, ιδιοκτήτες σπιτιού, επιχειρήσεις και οργανισμοί θα αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή. Όταν χρειάζεται απόφραξη φρεατίου, πολλοί συχνά προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν με ένα έμβολο. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται μια πιο ισχυρή μέθοδο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Μεταξύ αυτών των μεθόδων είναι ο καθαρισμός με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Στην οποία εμείς  έχουμε εξειδικευτεί άριστα.

Στην εταιρεία μας, γνωρίζουμε ότι ορισμένες μέθοδοι δεν επαρκούν για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Επειδή θέλουμε να έχετε τις αποχετεύσεις σας απαλλαγμένες από βρωμιά, συσσωρεύσεις από τρίχες, λίπη ή οποιοδήποτε άλλο ξένο υλικό, χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης, που εξασφαλίζουν ότι οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί σας θα λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αποφραξη Φρεατιου Νεο Ηρακλειο
Καθαρό μετά από απόφραξη φρεάτιο

Απόφραξη Φρεατίου  με διάφορες μεθόδους

Τα πιεστικά υδροβολής διαθέτουν έναν εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης με ένα εξειδικευμένο ακροφύσιο συνδεδεμένο με ένα δοχείο πίεσης νερού. Τα πιεστικά μηχανήματα με τη χρήση της ισχυρής δύναμης του νερού καθαρίζουν την αποχέτευση από οποιαδήποτε συσσώρευση υλικών. Το νερό υψηλής πίεσης διοχετεύεται μέσα από την αποχέτευση και το γράσο και τα άλλα απορρίμματα ωθούνται προς τα έξω. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας είναι εκπαιδευμένος να πραγματοποιεί ελέγχους στους σωλήνες για τυχόν προηγούμενες βλάβες για να διαπιστώσει αν μπορούν να αντέξουν τη διαδικασία εκτόξευσης υψηλής πίεσης.

Αποφράξεις φρεατιου με Ατσαλίνα. Η ατσαλίνα είναι ένας παραδοσιακός και αποτελεσματικός τρόπος αποφράξεων σε νεροχύτες, νιπτήρες, αποχετευτικούς αγωγούς  και σωληνώσεις. Ειδικά στις αποφράξεις σωληνώσεων, όπου χρειάζεστε ένα εύκαμπτο εργαλείο για να κάνει την απόφραξη, είναι ιδανικό.

Αποφράξεις φρεατιων Με Πιεστικό. Η εταιρία μας εκτός από τα απλά αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτει, ανάλογα με την περίπτωση, χρησιμοποιεί και ειδικά πιεστικά αποφρακτικά συστήματα. Το πιεστικό μηχάνημα για δύσκολες αποφράξεις με ελεγχόμενη εκτόξευση νερού εκτός από την απομάκρυνση των αντικειμένων που έχουν προκαλέσει τη φραγή, καθαρίζει το πουρί και τα λίπη.

Αποφράξεις φρεατιων Χωρίς Πιεστικό. Η εταιρία απόφραξης  εκτός από τα ειδικά πιεστικά αποφρακτικά σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιεί, κατά περίπτωση εφαρμόζει απόφραξη χωρίς πιεστικό για διάφορους λογούς. Το ξεκαθαρίζουμε γιατί δεν είναι συνηθισμένη πρακτική και εφαρμόζεται σε αγωγούς και αποχετευτικά δίκτυα φρεατίων που δεν θα άντεχαν το πιεστικό μηχάνημα. Επίσης παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες εκτός από τις υπηρεσίες αποφράξεων.

Απόφραξη φρεατίου σε αυλή
Απόφραξη φρεατίου σε αυλή

Απόφραξη φρεατίου με υδροβολή

Οι αποφραξεις  φρεατίου γίνονται με πιεστικό μηχάνημα (μηχάνημα υδροβολής). Αυτό εγγυάται την ασφαλέστερη και σταθερότερη αντιμετώπιση του αποχετευτικού σας προβλήματος.
Το χαμηλό κόστος υπηρεσιών μαζί με την άμεση λύση του προβλήματος, μας καθιστούν ως τους πλέον ενημερωμένους και άξιους συνεργάτες σας για προβλήματα αποχέτευσης, σιφονιών, λεκανών και απολυμάνσεων. Με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι το πρόβλημα σας θα λυθεί και δεν θα επανέλθει.
Η απόφραξη μπορεί να αποτελεί βασικό χρόνιο πρόβλημα στα φρεάτια εάν δεν γίνει με τα σωστά μηχανήματα.
Εμείς δεν πειραματιζόμαστε με την υγιεινή σας. Κάνουμε τις αποφράξεις φρεατίων σωστά και εξειδικευμένα ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση σας.
Πιεστικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για άριστο αποτέλεσμα αποφράξεων φρεατίου.
 Άμεσα και πάντα με εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εκπλήξουμε με τις ικανότητες μας στις αποφράξεις φρεατίου.
Στις αποφραξεις λειτουργούμε σαν καταναλωτές και όχι σαν εργαζόμενοι. Ο στόχος σας λοιπόν είναι να λύσετε το πρόβλημά σας και εμείς στις αποφράξεις σε φρεάτιο μπορούμε να σας το εγγυηθούμε!!!

Απόφραξη σε φρεάτιο αποχέτευσης