ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Αποτελούμε το κορυφαίο όνομα στις αποφράξεις και όχι μόνο, από το 1970. Όταν μας επιλέξετε, θα έχετε ειλικρινείς εκτιμήσεις και εγγύηση χωρίς καμιά επιπλέον ταλαιπωρία. Θα είμαστε δίπλα σας με τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ είμαστε διαθέσιμοι να σας παρέχουμε πλήρεις τακτικές υπηρεσίες αποχέτευσης (φρεάτια, βουλωμένους νιπτήρες, σιφώνια, νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες, υδρορροές κ.α.) αλλά και άμεση επέμβαση σε επείγουσες καταστάσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία μας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Επικοινωνία: 210 28 500 15

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ για σίγουρες λύσεις

Παρέχουμε λύσεις ειδικά επικεντρωμένες στις περιπτώσεις που κάτι συμβεί ξαφνικά στο αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος από εξειδικευμένα μηχανήματα όπως:

 • ισχυρά πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης νερού
 • κάμερες διάγνωσης σωλήνων
 • ηλεκτροκίνητες ατσαλίνες
 • περιστροφικούς μηχανισμούς
 • ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε περίπτωση, οικιακών, επαγγελματικών και δημοσίων χώρων.

Έχουμε συγκεντρώσει τέτοια ομάδα επαγγελματιών αποχέτευσης με εξειδικευμένα προσόντα και πείρα που εγγυώνται την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη δέσμευση για την αριστεία των υπηρεσιών μας στις Αποφράξεις στο Χαλάνδρι. Όταν ένας τεχνικός μας έρχεται στο σπίτι σας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος ώστε να διορθώσει το πρόβλημά σας σωστά, καθαρά και εγγυημένα. Σεβόμαστε το σπίτι σας σαν να είναι το δικό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνετε ικανοποιημένοι.

Αποφράξεις 24 ώρες τη μέρα στο Χαλάνδρι

Η τεχνική μας ομάδα θα φτάσει γρήγορα και θα αφιερώσει χρόνο για να αξιολογήσει την κατάσταση στο έπακρο. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι κάθε πτυχή του προβλήματος είναι κατανοητή και ότι η εργασία θα γίνει σωστά από την πρώτη στιγμή. Οι τιμές μας είναι λογικές και η δουλειά μας εξαιρετική! Καλέστε μας σήμερα και θα βρεθούμε δίπλα σας για να βεβαιωθείτε ότι οι εγκαταστάσεις της αποχέτευσης και οι σωλήνες στο σπίτι σας, θα λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικά.

Για εμάς δεν είστε μόνο ένας πελάτης. Οι ανησυχίες που ενδεχομένως έχετε είναι κάτι που θα μοιραστούμε μαζί αφού το δικό σας πρόβλημα, το αντιμετωπίζουμε σαν να ήταν δικό μας. Βλέποντας τον εξοπλισμό των οχημάτων μας, θα πειστείτε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα όσο δύσκολο και αν είναι. Παράλληλα σας δίνουμε και συμβουλές για το μέλλον ώστε να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να διορθώσετε κάθε δυσάρεστη κατάσταση στα αποχετευτικά σας δίκτυα γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Υποφέρετε από αποχετεύσεις που φράζουν συνεχώς;

Υπάρχουν πολλά δέντρα κοντά στους αγωγούς και τις σωληνώσεις σας; Αν ναι, σίγουρα θα χρειαστεί να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποχετεύσεων για πάνω από 40 χρόνια σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Καλέστε μας τώρα και άμεσα ένα από τα εξειδικευμένα και τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας. Χωρίς καμία αμφιβολία θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Είναι αργά τα μεσάνυχτα και βούλωσε η λεκάνη σας και βγαίνουν νερά; Μην ανησυχείτε, θα στείλουμε άμεσα ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία μας για να ξεβουλώσει τη λεκάνη σας. Για απόφραξη κάθε αποχέτευσης στο Χαλάνδρι (Απόφραξη φρεατίου, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.), ενημερώστε μας άμεσα και φθάσαμε.

Πολλοί άνθρωποι περιμένουν και δεν καλούν κάποια εταιρεία αποφράξεων μέχρι που αναγκάζονται και το κάνουν όταν βουλώνει εντελώς η αποχέτευσή τους και τα νερά ξεχειλίζουν. Εάν αντιληφθείτε ότι κάτι συμβαίνει θα πρέπει κατευθείαν να μας καλέσετε. Με αυτόν τον τρόπο πολύ πιο γρήγορα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος θα βγείτε από το αδιέξοδο που σας ταλαιπωρεί.

Εδώ είναι μερικά από τα σημάδια που μπορούμε να καταλάβουμε ότι ενδεχομένως υπάρχει πρόβλημα στις αποχετεύσεις σας:

 • Το νερό δε ρέει ελεύθερα μέσα από τους σωλήνες
 • Οι σωλήνες κάνουν έναν ασυνήθιστο θόρυβο ή ακούγεται κάποιο γουργούρισμα
 • Υπάρχει έντονη και αποκρουστική δυσοσμία
 • Στάζει ή ξεχειλίζει νερό

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν διάφορες επικίνδυνες χημικές ουσίες που όχι μόνο προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας αλλά καταστρέφουν και τις σωληνώσεις. Δε χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους χημικά αλλά μόνο προηγμένης και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Κάποιοι προσπαθούν να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημα στην αποχέτευση τους επειδή νομίζουν ότι μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα. Η κατάσταση όμως που εσείς βλέπετε, ενδεχομένως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ξανά και ξανά θα δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα και τις περισσότερες φορές τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ και έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Για να πραγματοποιήσουμε επιθεωρήσεις βίντεο, χρησιμοποιούμε κορυφαίες, αδιάβροχες, υψηλής ανάλυσης κάμερες που μπορούν να τρυπώσουν βαθιά σε σωλήνες και γραμμές αποχέτευσης.

 • Οι ειδικοί τεχνικοί μας εισάγουν την κάμερα με μια εύκαμπτη ράβδο στους σωλήνες.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε αυτή τη ράβδο για να καθοδηγήσουμε την κάμερα βαθιά, στρίβοντας στις γωνίες και κάνοντας ελιγμούς πάνω και κάτω, μεταδίδοντας έτσι μια εικόνα ολόκληρης της αποχετευτικής γραμμής. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς μας να ελέγχουν τους σωλήνες σας σε πραγματικό χρόνο και να σας παρέχουν μια ενημερωμένη εικόνα του αποχετευτικού σας συστήματος.

Αυτές οι κάμερες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν πρόκειται για την επιθεώρηση σωλήνων που βρίσκονται υπόγεια, θαμμένοι σε τσιμέντο ή βρίσκονται στα θεμέλια του σπιτιού σας. Και επειδή οι επιθεωρήσεις βίντεο είναι εξαιρετικά γρήγορες και δίνουν ακριβείς πληροφορίες, σας εξοικονομούν χρήματα παρέχοντας λύσεις για προβλήματα πριν ξεφύγουν από τον έλεγχο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ και καθαρισμός αποχετεύσεων

Ο καθαρισμός με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής περιλαμβάνει τη χρήση μιας μακράς συσκευής που μοιάζει με σωλήνα για τον καθαρισμό βαθιά στις γραμμές αποχέτευσης. Μπορεί να καθαρίσει τα μπλοκαρίσματα που υπάρχουν στη γραμμή αποχέτευσης, καθώς και τη συσσώρευση στα τοιχώματα της γραμμής αποχέτευσης. Ο καθαρισμός με υδροπίδακα πίεσης μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην επέκταση της διάρκειας ζωής της γραμμής αποχέτευσης. Λόγω της έντονης καθαριστικής του δύναμης, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας παραμένουν καθαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αποτρέψετε ρωγμές ή άλλες ζημιές που σχετίζονται με φραγμένους σωλήνες νερού.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με πιεστικό μπορεί να είναι επωφελής για όσους θέλουν να καθαρίσουν τα συντρίμμια από τους σωλήνες αποχέτευσης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν επαγγελματία με γνώσεις για να διασφαλίσετε ότι ο καθαρισμός θα είναι επιτυχής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καθαρισμός με πιεστικό μπορεί να μην είναι κατάλληλος για την ιδιοκτησία σας. Ωστόσο, εάν οι σωλήνες σας μπορούν να χειριστούν την πίεση, αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε τα μπλοκαρίσματα και να καθαρίσετε τους σωλήνες. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να χειριστούν σωληνώσεις όλων των τύπων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

Επικοινωνήστε μαζί μας για αποφράξεις στο Χαλάνδρι

Εδώ και σαράντα χρόνια πραγματοποιούμε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Υπηρεσίες