ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μηνιαίες, εξάμηνες ή ετήσιες συντηρήσεις αποχέτευσης, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής. Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνονται τακτικές, προληπτικές, συντηρήσεις αποχετεύσεων σε οικίες, πολυκατοικίες, δημόσιους οργανισμούς, σχολεία, νοσοκομεία κ.α. Επίσης προσφέρουμε: [posts-by-tag tags = “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” number=”5″ exclude_current_post=”true”]

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Νέο Ηράκλειο
Αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο

Αναλαμβάνουμε:

Συντηρήσεις αποχέτευσης 365 ημέρες

σε πολυκατοικίες, σχολεία, εργοστασιακούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσια κτίρια.

Έχουμε δεσμευτεί να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη των προσφερόμενων μας υπηρεσιών. Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε εταιρεία για το αποχετευτικό σας δίκτυο. Λειτουργώντας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, είμαστε εκεί για εσάς. Είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε εργασία που εκτελούμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε. Για όλες τις συντηρήσεις αποχέτευσης είμαστε εδώ.

 Η διαδικασία συντήρησης αποχετευτικού δικτύου

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας μέσω E-mail, φαξ ή διανομέα και η οποία θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 15 μηνιαίως. Η τιμή διαμορφώνεται βάσει του κτιρίου και της ανάγκης του. Επίσης, παρέχεται ενημερωτικό δελτίο στον διαχειριστή μετά από κάθε επίσκεψη. Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικός γενικός καθαρισμός. Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε, με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ανάγκες και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Απόφραξη σε φρεάτιο αυλής