ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. 40 χρόνια τώρα είμαστε πιστά προσηλωμένοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας και επενδύοντας διαρκώς αποκτήσαμε δικαίως εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες στη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές. Τα τεχνικά συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σχετίζεται με τις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Δίνουμε λύση στις αποφράξεις στη Νέα Ιωνία

Το σιφόνι στην μπανιέρα σας έχει βουλώσει; Η αποχέτευσης στο ντιπτήρα είναι γεμάτη από μαλλιά; Ο νεροχύτης σας έχει υπερχειλίσει; Άλατα και χνούδια έχουν φράξει τον αγωγό; Για τις Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μερικές φορές τα λίπη και τα τρόφιμα κολλάνε στην αποχέτευση αλλά δεν μπορεί πάντα να φανεί άμεσα, γιατί η διαρροή είναι αποκλεισμένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άμεσα θα πρέπει να μας καλέσετε. Το εξειδικευμένο και καταρτισμένο μας ανθρώπινο δυναμικό χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά παρέχει άρτιες και άριστες υπηρεσίες σε παντός τύπου αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – Υπηρεσίες

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Νέα Ιωνία Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Νέα Ιωνία
 • Αντλήσεις υδάτων στη Νέα Ιωνία – 210 2850015
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις στη Νέα Ιωνία – 210 2850015

30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τα αίτια των βουλωμένων σωλήνων είναι πολλαπλά (ρίζες, λίπη) αλλά πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμα από εμάς! Με τα κατάλληλα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, σας εγγυόμαστε τη μέγιστη προστασία των σωλήνων σας. Η κάθε είδους απόφραξη αποτελεί στοίχημα για εμάς ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας είμαστε εδώ για να το αντιμετωπίσουμε, με την εμπειρία των 30 και πλέον ετών. Επιπλέον, σας προτείνουμε τακτικό προληπτικό καθαρισμό για την αποφυγή δαπανηρών μέτρων σε περιπτώσεις βλάβης.

Για Αποφράξεις στη Νέα Ιωνία προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Ότι και αν έχει συμβεί, έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Μπορούμε να καθαρίσουμε την αποχέτευσή σας σε όλους τους χώρους. Λόγω του μεγάλου αριθμού των οχημάτων μας, είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε κοντά σας άμεσα. Οι εκπρόσωποι στο τηλεφωνικό κέντρο και τα τεχνικά συνεργεία μας είναι σε ετοιμότητα, κάθε στιγμή της ημέρας, να σας εξυπηρετήσουν πρόθυμα και φιλικά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Ο καθαρισμός με υδραυλικό πίδακα περιλαμβάνει τη χρήση μιας μακράς συσκευής που μοιάζει με σωλήνα για τον καθαρισμό βαθιά στις γραμμές αποχέτευσης. Μπορεί να καθαρίσει τα μπλοκαρίσματα που υπάρχουν στη γραμμή αποχέτευσης, καθώς και τη συσσώρευση στα τοιχώματα της γραμμής αποχέτευσης. Ο καθαρισμός με πιεστικό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην επέκταση της διάρκειας ζωής της γραμμής αποχέτευσης. Λόγω της έντονης καθαριστικής του δύναμης, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας παραμένουν καθαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αποτρέψετε ρωγμές ή άλλες ζημιές που σχετίζονται με φραγμένους σωλήνες νερού.

Ο καθαρισμός με πιεστικό είναι μια εξαιρετική επιλογή για νεότερα, πιο ανθεκτικά συστήματα αποχέτευσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να αντέξουν την έντονη πίεση του νερού από τον υδροηλεκτρικό πίδακα. Οι παλαιότερες σωληνώσεις ενδέχεται να μην είναι σε θέση να χειριστούν την πίεση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά, αν δε γίνει ο κατάλληλος χειρισμός από επαγγελματίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι κάμερες επιθεώρησης αποχέτευσης είναι αδιάβροχες και επιτρέπουν στους επαγγελματίες να βλέπουν τι συμβαίνει μέσα σε σωλήνες που κατά τα άλλα κρύβονται — για παράδειγμα που διατρέχουν την αυλή σας ή κάτω από τα θεμέλια του σπιτιού σας. Αυτές οι μικροσκοπικές κάμερες υψηλής ανάλυσης είναι τοποθετημένες στην άκρη ενός εύκαμπτου καλωδίου και το καλώδιο μπορεί να οδηγηθεί μέσω των σωλήνων διαφόρων μηκών και διαμέτρων. 

Οι κάμερες σωλήνων έχουν σχεδιαστεί για να στρίβουν ακόμη και σε απότομες στροφές στο δίκτυο, ώστε να μπορούν να βλέπουν όλο το μήκος των περισσότερων συστημάτων. Χρησιμοποιώντας μια οθόνη, ο χειριστής της κάμερας μπορεί να δει και να διαγνώσει προβλήματα που διαφορετικά μπορεί να μην εντοπιστούν:

 • ρίζες δέντρων, οι οποίες εισχωρούν στις σωληνώσεις χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να τις εντοπίσουμε
 • βουλώματα από τρίχες, λίπη, τροφές, χαρτιά, πάνες και οποιαδήποτε μικροαντικείμενα πέφτουν στην αποχέτευση
 • μπλοκαρίσματα από δομικά υλικά
 • ρωγμές λόγω παλαιότητας ή φθοράς
 • σπασίματα από κακοτεχνίες ή μετακινήσεις εδάφους
 • εμπόδια από φερτά υλικά
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

Πληροφορίες περιοχής Νέας Ιωνίας

Η Νέα Ιωνία είναι αστική περιοχή και δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέα στην Αττική. Καταλαμβάνει έκταση 4,4 τετρ. χιλιόμετρα, έχει πληθυσμό 67.134 κατοίκους και υψόμετρο κέντρου 130 μέτρα.Συνορεύει βόρεια με το Νέο Ηράκλειο, νότια με το Γαλάτσι, δυτικά με τις προσφυγικές συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και ανατολικά με το Μαρούσι. Η σύγχρονη πόλη είναι προσβάσιμη από τον ΗΣΑΠ στους σταθμούς Νέα Ιωνία, Πευκάκια και Περισσός και οδικώς από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και τη Λεωφόρο Ηρακλείου.