Pin It

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα παράσιτα μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρελθοντολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρελθοντολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε. Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκόροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα, οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε. Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας.

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου

Μυοκτονίες Νέο Ηράκλειο

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση. Ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση. Προκαλεί φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου. Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

Απεντομώσεις Νέο Ηράκλειο

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των Επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Καλύπτουμε απεντομώσεις σε:

 • κοριούς
 • ψύλλους
 • μύγες
 • κουνούπια
 • σφήγκες
 • μέλισσες
 • σκορπιούς
 • σκόρους
 • ψαράκι
 • ψαλίδα
 • σκαθάρι κ.α.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Νέο Ηράκλειο και για επιχειρήσεις

Υπηρεσίες αντιμετώπισης κατσαρίδων για την επιχείρησή σας

Η παρουσία κατσαρίδων στους χώρους στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας μπορεί να έχει πολύ σοβαρό αντίκτυπο στην επαγγελματική σας φήμη και την επωνυμίας σας. Όλες οι επιχειρήσεις κινδυνεύουν, αλλά οι μονάδες που χειρίζονται τρόφιμα και λειτουργούν σε ιδιαίτερα ελεγχόμενο περιβάλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο κίνδυνο από την έκθεση σε κατσαρίδες.

ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

Οι κατσαρίδες τρώνε σχεδόν οτιδήποτε από δέρμα, βιβλία, πλαστικές συσκευασίες έως κορνίζες και συνηθισμένες ανθρώπινες τροφές. Αυτή η ιδιότητά τους μπορεί να προκαλέσει ζημιά και να επιφέρει υψηλό οικονομικό κόστος για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Νέο Ηράκλειο τώρα για την αντιμετώπιση των κατσαρίδων.

Υπηρεσίες καταπολέμησης κατσαρίδων

Στην Απολυμάνσεις Ν. Ηράκλειο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε την επιχείρησή σας από τις κατσαρίδες με μία γκάμα αποτελεσματικών και καινοτόμων λύσεων.

Τα προβλήματα κατσαρίδων μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το επίπεδο υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων. Οι περιοχές κουζίνας και τραπεζαρίας αντιμετωπίζουν σημαντικό κίνδυνο μόλυνσης των τροφίμων από αυτό το έντομο που είναι φορέας νοσημάτων.

Απολύμανση με πιστοποιητικό στην Νέο Ηράκλειο.

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Νέου Ηρακλείου.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις απολυμάνσεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1970 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου - ΜΥΓΕΣ

Προσφέρουμε 24ωρες – Απολυμάνσεις Νέου Ηρακλείου

Σε περίπτωση που δεν έχουμε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως είναι: – Η απόφραξη λεκάνης όπου επεμβαίνουμε και κάνουμε την απόφραξη χωρίς να βγάλουμε την λεκάνη για να βγάλουμε το αντικείμενο που τυχόν έχει πέσει, γλιτώνοντας έτσι τα χρήματα του υδραυλικού. – Σιφώνια δαπέδων και απόφραξη σιφωνίων δαπέδων (με σχαράκι μπάνιου) – Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας – Αποφράξεις μπανιέρας – Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου – Όρθιων στηλών.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ