ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – 210 28 500 15

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις σας αποφράσσονται γρήγορα και επαγγελματικά από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ. Εδώ και 40 περίπου χρόνια με αξιοπιστία και απαράμιλλη εξυπηρέτηση προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης φρεατίων, καθαρισμό και συντήρησης αποχετεύσεων. Η Αποφράξεις Λυκόβρυση αναλαμβάνει κάθε είδους οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Εξυπηρετούμε την περιοχή της Λυκόβρυσης και των γύρω περιοχών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά & επαγγελματίες τεχνικούς είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε όταν μας χρειάζεστε περισσότερο άμεσα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να διασφαλίσει καμία απόφραξη, δεν έχει σημασία πόσο πεισματάρης, αφαιρείται γρήγορα και με ασφάλεια από τις αποχετεύσεις σας. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Επικοινωνία: 210 28 500 15

Αποφράξεις Λυκόβρυση

Αποφράξεις Λυκόβρυση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Ο νεροχύτης σας έχει υπερχειλίσει; Άλατα και χνούδια έχουν φράξει τον αγωγό; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ είναι εδώ και θα σας βοηθήσει. Με τα λίπη και τα συσσωρευμένα υπολείμματα τροφίμων που περνούν μέσα από τον νεροχύτη, η αποχέτευση της κουζίνας είναι επιρρεπής στο να βουλώσει. Εάν βούλωσε ο νεροχύτης μπορούμε με ασφάλεια και καθαρά να τον ξεβουλώσουμε ώστε να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν διάφορες επικίνδυνες χημικές ουσίες που όχι μόνο προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας αλλά καταστρέφουν και τις σωληνώσεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ δεν χρησιμοποιεί σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους χημικά αλλά μόνο προηγμένης και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Είναι αργά τα μεσάνυχτα και βούλωσε η λεκάνη σας και βγαίνουν νερά; Μην ανησυχείτε, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ θα στείλει άμεσα ένα από τα εξελιγμένα συνεργεία της για να ξεβουλώσει την λεκάνη σας. Για κάθε απόφραξη αποχέτευσης τουαλέτας ενημερώστε κατευθείαν την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ. Ο νιπτήρας, η μπανιέρα, το σιφόνι, η λεκάνη είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε υπολείμματα σαπουνιού, απορρυπαντικά, τρίχες και άλλα αντικείμενα, περιορίζοντας την ροή του νερού και εντέλει βουλώνει πλήρως. Ότι και αν συμβαίνει εσείς μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς, θα καθαρίσουμε και θα αποφράξουμε τα πάντα.

Προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Υπάρχουν πολλά δέντρα κοντά στους αγωγούς και τις σωληνώσεις σας; Αν ναι, σίγουρα θα χρειαστεί να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποχετεύσεων για πάνω από 40 χρόνια σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Καλέστε την Αποφράξεις Λυκόβρυση τώρα και άμεσα ένα από τα εξειδικευμένα και τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας. Χωρίς καμία αμφιβολία θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη. Μειώστε την πιθανότητα να χρειαστείτε κάποια απόφραξη με τον τακτική, προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσης σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν βρεθείτε σε μια άσχημη έκτακτη περίπτωση και δεν σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας. Με προκαθορισμένα ραντεβού ο τεχνικός της Αποφράξεις Λυκόβρυση θα συντηρεί το δίκτυο σας και θα απομακρύνονται λίπη, πουριά και οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης σας.

Η Αποφράξεις Λυκόβρυση παρέχει και διάγνωση με κάμερα

Για προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και ανώτερη διαγνωστική εμπειρία της αποχέτευσης σας μπορείτε να βασίζεστε στην έμπειρη ομάδα της Αποφράξεις Λυκόβρυση. Με την χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας που διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων εντοπίζουμε με σαφή και οπτική εικόνα που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Στην Αποφράξεις Λυκόβρυση έχουμε επενδύσει στον άριστο εξοπλισμό και την εξειδικευμένη κατάρτιση της ομάδας μας ώστε να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες εργασίες.

Τριάντα χρόνια εμπειρίας

Επικοινωνία με Αποφράξεις Λυκόβρυση στο 210 28 500 15 εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική εταιρεία Λυκόβρυσης καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Απόφραξη σε φρεάτιο αυλής

  • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Λυκόβρυση Αττικής
  • Αποφράξεις Φρεατίων Λυκόβρυση – – 210.2850015
  • Απόφραξη Νεροχύτη Λυκόβρυση – – 210.2850015
  • Απόφραξη Υδρορροής Λυκόβρυση – – 210.2850015
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λυκόβρυση – – 210.2850015
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Λυκόβρυση – – 210.2850015
  • Καθαρισμός Φρεατίων Λυκόβρυση – – 210.2850015
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Λυκόβρυση
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Λυκόβρυση – – 210.2850015

Πληροφορίες για τη Λυκόβρυση

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε με αυτόν της Πεύκης κατ’εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού ποταμού και καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της οποίας εκτείνεται η βιομηχανική ζώνη της περιοχής. Στη Λυκόβρυση διασώζεται το παλαιό Ινστιτούτο Αμπέλου, ενώ στο κέντρο της πόλης δεσπόζει και το επιβλητικό, ανακαινισμένο Υδραγωγείο που υδροδοτούσε το χωριό. ΤΚ 14123