ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – 210 28 500 15

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις σας αποφράσσονται γρήγορα και επαγγελματικά από την έμπειρη ομάδα μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ. Εδώ και 40 περίπου χρόνια με αξιοπιστία και απαράμιλλη εξυπηρέτηση προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης φρεατίων, καθαρισμό και συντήρησης αποχετεύσεων. Στις Αποφράξεις στη Λυκόβρυση αναλαμβάνουμε κάθε είδους οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Εξυπηρετούμε αποφράξεις την περιοχή της Λυκόβρυσης και των γύρω περιοχών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά & επαγγελματίες τεχνικούς είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε όταν μας χρειάζεστε περισσότερο άμεσα. Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να διασφαλίσουμε εγγυημένη απόφραξη. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολη είναι, αφαιρούμε γρήγορα και με ασφάλεια από τις αποχετεύσεις σας, όλα τα βουλώματα, ρίζες, υλικά και αντικείμενα. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Επικοινωνία: 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Ο νεροχύτης σας έχει υπερχειλίσει; Άλατα και τροφές έχουν φράξει τον αγωγό; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Με τα λίπη και τα συσσωρευμένα υπολείμματα τροφίμων που περνούν μέσα από τον νεροχύτη, η αποχέτευση της κουζίνας είναι επιρρεπής στο να βουλώσει. Εάν βούλωσε ο νεροχύτης μπορούμε με ασφάλεια να τον ξεβουλώσουμε ώστε να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν διάφορες επικίνδυνες χημικές ουσίες που όχι μόνο προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία αλλά καταστρέφουν και τις σωληνώσεις. Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ δεν χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους χημικά αλλά μόνο προηγμένης και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Είναι αργά τα μεσάνυχτα και βούλωσε η λεκάνη σας και βγαίνουν νερά; Μην ανησυχείτε, η ομάδα μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ θα στείλει άμεσα ένα από τα εξελιγμένα συνεργεία της για να ξεβουλώσει την λεκάνη σας. Για κάθε απόφραξη αποχέτευσης τουαλέτας ενημερώστε κατευθείαν την ομάδα μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ. Ο νιπτήρας, η μπανιέρα, το σιφόνι, η λεκάνη είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε υπολείμματα σαπουνιού, απορρυπαντικά, τρίχες και άλλα αντικείμενα, περιορίζοντας την ροή του νερού και εντέλει βουλώνει πλήρως. Ότι και αν συμβαίνει εσείς μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς, θα καθαρίσουμε και θα αποφράξουμε τα πάντα.

Προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Υπάρχουν πολλά δέντρα κοντά στους αγωγούς και τις σωληνώσεις σας; Αν ναι, σίγουρα θα χρειαστεί να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποχετεύσεων για πάνω από 40 χρόνια σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Καλέστε μας για Αποφράξεις στη Λυκόβρυση τώρα και άμεσα ένα από τα εξειδικευμένα και τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας. Χωρίς καμία αμφιβολία θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη. Μειώστε την πιθανότητα να χρειαστείτε κάποια απόφραξη με τον τακτικό, προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε σε μια άσχημη έκτακτη περίπτωση και δεν θα σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας. Με προκαθορισμένα ραντεβού ο τεχνικός για Αποφράξεις στη Λυκόβρυση θα συντηρεί το δίκτυό σας και θα απομακρύνονται λίπη, πουριά και οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

Παρέχουμε διάγνωση με κάμερα για τις αποφράξεις στη Λυκόβρυση

Για προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και ανώτερη διαγνωστική εμπειρία της αποχέτευσης σας μπορείτε να βασίζεστε στην έμπειρη ομάδα μας. Με την χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας που διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων εντοπίζουμε με σαφή και οπτική απεικόνιση που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Έχουμε επενδύσει στον άριστο εξοπλισμό και την εξειδικευμένη κατάρτιση της ομάδας μας ώστε να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες εργασίες.

Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

Τριάντα χρόνια εμπειρίας

Επικοινωνία με τις Αποφράξεις Λυκόβρυση στο 210 28 500 15 εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεών σας. Η Αποφρακτική ομάδα Λυκόβρυσης καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

  • Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Λυκόβρυση Αττικής
  • Αποφράξεις Φρεατίων στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Απόφραξη Νεροχύτη στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Απόφραξη Υδρορροής στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Καθαρισμός Φρεατίων στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Λυκόβρυση
  • Αντλήσεις υδάτων στη Λυκόβρυση – 210.2850015
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις στη Λυκόβρυση – 210.2850015

Πληροφορίες για τη Λυκόβρυση

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε με αυτόν της Πεύκης κατ’εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού ποταμού και καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της οποίας εκτείνεται η βιομηχανική ζώνη της περιοχής. Στη Λυκόβρυση διασώζεται το παλαιό Ινστιτούτο Αμπέλου, ενώ στο κέντρο της πόλης δεσπόζει και το επιβλητικό, ανακαινισμένο Υδραγωγείο που υδροδοτούσε το χωριό. ΤΚ 14123