ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ. Είμαστε η πρώτη σας επιλογή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του αποχετευτικού σας δικτύου. Προσφέρουμε τη μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες μας. Χωρίς κρυφές χρεώσεις παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση από την ίδρυσή μας το 1970. Αντιμετωπίζουμε με ικανότητα και αποτελεσματικότητα το κάθε πρόβλημα που προκύπτει στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αττικής.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ

Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΜΑΡΟΥΣΙ φροντίζουμε τα αποχετευτικά δίκτυα της περιοχής αλλά και όλων των περιοχών της Αττικής. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας και μεγάλου επιπέδου επαγγελματικές εργασίες. Ελέγχουμε ανά πάσα στιγμή, τόσο κατά τη διάρκεια του έργου όσο και μετά την ολοκλήρωσή του. Οι πλήρως εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι εκεί για εσάς. Όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ώστε να μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην άμεση ανταπόκριση.

 • Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικά μεθόδους, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των αποχετεύσεων σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
 • Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα ενός αποχετευτικού προβλήματος και είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε να ξεπεραστεί και πολύ γρήγορα να επιστρέψετε στην κανονικότητά σας. Εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια κλπ.
 • Ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό των οχημάτων μας, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς. Εξειδικεύονται με τέτοιο τρόπο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιμετωπίσουν και επιλύσουν όλα τα προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Εγγυόμαστε την άριστη εργασία και διασφαλίζουμε με απόλυτη σιγουριά την αποτελεσματικότητά μας.
 • Έχουμε επεκταθεί σε όλους τους τομείς των αποχετεύσεων. Έχουμε γίνει η νούμερο ένα επιλογή στην περιοχή της Αττικής. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση με την ελάχιστη αναστάτωση σε εσάς.
 • Η ομάδα μας θα λειτουργήσει αποτελεσματικά και θα αποκαταστήσει την πλήρη λειτουργία της αποχέτευσης σας.
 • Προσεγγίζουμε κάθε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος του, με την ίδια δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση και την ανώτερη παρεχόμενη ποιότητα.
 • Πάντα προσπαθούμε να έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε όταν μας καλέσετε. Έτσι θα σας ενημερώσουμε και τι μπορεί περίπου να κοστίσει.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Αποφράξεις Μαρούσι – Υδροβολή

Το μηχάνημα υδροβολής είναι το πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό μηχάνημα για την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Ουσιαστικά, υψηλή πίεση νερού διοχετεύεται απευθείας στη βουλωμένη αποχέτευση. Με τη δύναμή του διαλύει και απομακρύνει ρίζες, λίπη, πέτρες και οτιδήποτε άλλο έχει δημιουργήσει το πρόβλημα.

Μερικές φορές το πρόβλημα στην αποχέτευση σας δεν είναι άμεσα προφανές. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να τοποθετήσουμε μια κάμερα υψηλής ανάλυσης CCTV στο εσωτερικό των σωληνώσεων επιτρέποντας στους τεχνικούς να δουν και να εντοπίσουν που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε σκαψίματα και περαιτέρω σπατάλη χρημάτων. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι πλήρως καταρτισμένοι να χρησιμοποιούν όλα τα μηχανήματα για να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εργασία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

Τα τακτικά προγράμματα συντήρησης που διατίθενται, ανταποκρίνονται στις δικές σας ατομικές ανάγκες. Αυτά τα προληπτικά προγράμματα έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμα και σε πιο πολύπλοκα συστήματα αποχέτευσης των οποίων η φθορά είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ένα σχέδιο συντήρησης εξαρτάται από τη χρήση και την κατάσταση του συστήματος, των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

Επικοινωνία για Αποφραξεις στο Μαρούσι άμεσα στο 210 28 500 15  για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Παρέχουμε διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας επιτρέπει στις εταιρείες υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων να προβούν σε επιθεώρηση της αποχέτευσης χωρίς να χρειαστεί να σκάψουν ή να κάνουν οτιδήποτε άλλο που απαιτεί μεγάλη επισκευή ή άλλο είδος εργασίας. Μια επιθεώρηση αποχέτευσης χρησιμοποιώντας μια ειδική, ψηφιακή κάμερα για Αποφράξεις στο Μαρούσι μπορεί να φτάσει στα βαθύτερα τμήματα του φρεατίου σας και να βρει ακριβώς τι είναι λάθος σε αυτό. Η κάμερα είναι σε θέση να στέλνει εικόνες ή βίντεο υψηλής ανάλυσης απευθείας στον χειριστή, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να προσδιορίσει το πού βρίσκεται το ζήτημα του αποχετευτικού δικτύου και την καταλληλότερη μέθοδο για να το διορθώσει.

Μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα είναι σχεδόν πάντα προτιμότερη επειδή μπορεί να βρει την ακριβή αιτία του προβλήματος πολύ πιο γρήγορα από άλλες μεθόδους. Οι επιθεωρήσεις βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Είτε πρόκειται για μπλοκάρισμα, εισβολή ριζών δέντρων, σπασμένο σωλήνα, διάβρωση ή κάτι άλλο. Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, έγχρωμη κάμερα διάγνωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λίγα λεπτά. Άλλοι τύποι επιθεώρησης μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ώρες. Επίσης, κοστίζουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή της επιχείρησης πολύ περισσότερο από ότι είναι απαραίτητο. Ως αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να συνεργαστούν μαζί μας για Αποφράξεις στο Μαρούσι καθώς διαθέτουμε εξοπλισμό επιθεώρησης αποχέτευσης υψηλών προδιαγραφών.

Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

Τα οφέλη της διάγνωσης με κάμερα

Το παράλληλο όφελος από μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα για Αποφράξεις στο Μαρούσι είναι ότι συχνά θα εντοπίσουμε προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο που δεν περιμένατε. Για παράδειγμα, καθώς ο μηχανισμός κάνει τη διαδρομή του προς το πρόβλημα που προσπαθείτε να διορθώσετε, ο χειριστής θα ψάξει και για άλλα προβλήματα στη γραμμή αποχέτευσης, που μπορεί να περιλαμβάνουν ρίζες δέντρων, διάβρωση, σπασμένα τμήματα του σωλήνα, εμπόδια, συσσώρευση λίπους και πολλά άλλα. Μόλις εντοπιστούν τυχόν πλευρικά ζητήματα, μπορούν να αντιμετωπιστούν προληπτικά χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε, μέχρι να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου και να προκαλέσουν πιο δαπανηρές ζημιές.

Το κόστος μιας επιθεώρησης βίντεο είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με το κόστος της αντιμετώπισης ζημιών από μια βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης και άλλες επισκευές των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αξίζει η επένδυση επιθεώρησης με κάμερα, εάν υποψιάζεστε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας, όπως αργή αποστράγγιση, φραγμένες υδρορροές, αποχετευτικά λύματα, παράξενες μυρωδιές ή άλλα θέματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μια επιθεώρηση των σωλήνων σας με κάμερα μπορεί να εντοπίσει και να διαγνώσει τυχόν προβλήματα που έχετε στη γραμμή αποχέτευσης ή άλλους σωλήνες στο αποχετευτικό σας σύστημα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – Υπηρεσίες

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων στο Μαρούσι Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Μαρούσι
 • Αντλήσεις υδάτων στο Μαρούσι – 210.2850015
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις στο Μαρούσι – 210.2850015