ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Εδώ και τριάντα χρόνια πραγματοποιούμε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεών σας. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ  καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων. Καλέστε με ένα κλίκ στο 210 28 500 15

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ για σίγουρο αποτέλεσμα

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εκτιμά την τρέχουσα κατάσταση των αποχετεύσεών σας, σας ενημερώνει για την εργασία που χρειάζεται να γίνει και με την άδειά σας θα προχωρήσουμε στην ολοκληρωτική αντιμετώπισή του. Όλα θα γίνουν γρήγορα, καθαρά και αποτελεσματικά για να μπορέσει άμεσα το αποχετευτικό σας δίκτυο να επανέλθει στη φυσιολογική του λειτουργία. Εμείς θα λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης, μικρό ή μεγάλο.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι βρώμικες, προκαλούν τρομερή αναστάτωση και στη χειρότερη περίπτωση θέτουν την υγεία μας σε πολύ σοβαρό κίνδυνο. Είμαστε οι ειδικοί για την απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση αποχετεύσεων σε κάθε είδους οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα καλά νέα είναι ότι η βοήθεια που μπορεί η εταιρεία μας να παρέχει για Αποφράξεις στη Μεταμόρφωση απέχει μόνο ένα τηλεφώνημα.

Συντηρήσεις και καθαρισμός αποχέτευσης στη Μεταμόρφωση

Για μας η σημαντικότερη αποστολή είναι η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Ότι και αν έχει βουλώσει όπως τουαλέτες, νιπτήρες, νεροχύτες, σιφώνια, φρεάτια θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε άντληση υδάτων, προγράμματα τακτικών προληπτικών συντηρήσεων καθώς και την επιθεώρηση με ειδική κάμερα υψηλής ευκρίνειας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – Πραγματοποιούμε διάγνωση με κάμερα

Η χρήση της κάμερας σας γλιτώνει από δαπανηρά σκαψίματα και την αναστάτωση που επιφέρουν. Μπορούμε να σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία και με αυτή την τεχνογνωσία έχουμε αποκτήσει πολλούς πελάτες τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα είναι σχεδόν πάντα προτιμότερη επειδή μπορεί να βρει την ακριβή αιτία του προβλήματος πολύ πιο γρήγορα από άλλες μεθόδους. Οι επιθεωρήσεις βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε το συντομότερο δυνατό. Είτε πρόκειται για μπλοκάρισμα, εισβολή ριζών δέντρων, σπασμένο σωλήνα, διάβρωση ή κάτι άλλο. Αποφράξεις όλων των ειδών στη Μεταμόρφωση

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να προβούμε σε επιθεώρηση της αποχέτευσης χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε ή να κάνουμε οτιδήποτε άλλο που απαιτεί μεγάλη επισκευή ή άλλο είδος εργασίας. Μια επιθεώρηση αποχέτευσης χρησιμοποιώντας μια ειδική, ψηφιακή κάμερα μπορεί να φτάσει στα βαθύτερα τμήματα του φρεατίου σας και να βρει ακριβώς τι πρόβλημα υπάρχει σε αυτό.

Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – Παρέχουμε καθαρισμό αποχέτευσης με υδροβολή

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων καθαρισμού αποχέτευσης με υψηλή πίεση. Ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη σοβαρότητα του προβλήματος αποχέτευσης, η εξειδικευμένη ομάδα χειριστών μας διαθέτει όλες τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να διευθετήσει τα πράγματα, καθώς και να παρέχει συμβουλές για την πρόληψη προβλημάτων στην πορεία.

Το μηχάνημα υδροβολής είναι το πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό μηχάνημα για την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Ουσιαστικά, ο μηχανισμός εισέρχεται στους σωλήνες και διοχετεύει απευθείας στη βουλωμένη αποχέτευση υψηλή πίεση νερού . Με τη δύναμή του διαλύει και απομακρύνει ρίζες, λίπη, πέτρες και οτιδήποτε άλλο έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Ο εξοπλισμός εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης προσφέρει έναν πολύ οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ξεμπλοκάρετε τις αποχετεύσεις γιατί προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται και σε αποχετεύσεις όμβριων υδάτων και σε αγωγούς λυμάτων καθώς αφαιρεί εύκολα τα μπλοκαρίσματα που προκαλούνται από οικιακά απορρίμματα, ρίζες δέντρων, αντικείμενα και άλλα συντρίμμια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤH ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων αποτελεσματικά και με εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα. Διαθέτουμε ταχύτατες αντλίες και προσεγγίζουμε τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, του εξοχικού ή της επιχείρησής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – Υπηρεσίες