ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ. Για ότι σχετίζεται με το αποχετευτικό σας δίκτυο δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Πάνω από 30 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα οχήματα μας είναι πάντα έτοιμα να ανταποκριθούν σε όλες τις βουλωμένες αποχετεύσεις 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΠΕΥΚΗ μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, οι κλήσεις σας θα απαντηθούν στη διάρκεια όλου του 24ώρου. Και αυτό γιατί γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Επικοινωνία: 210 28 500 15

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Αν έχει βουλώσει η τουαλέτα σας, ο νεροχύτης, ο νιπτήρας, η μπανιέρα, το σιφόνι ή οτιδήποτε άλλο, τότε να είστε βέβαιοι ότι έχετε επισκεφτεί τον κατάλληλο ιστότοπο. Με τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα σε όλες τις περιοχές της Αττικής μπορούμε να είμαστε άμεσα στον χώρο σας και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα. Θέλουμε να προστατεύσουμε την περιουσία και τα υπάρχοντά σας όπως θα κάναμε και για το δικό μας σπίτι.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένας πραγματικός εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες όλων των οικημάτων και οι συνέπειες αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα μπορεί να είναι πολύ σοβαρές.

30 χρόνια αποφράξεις στην Πεύκη

Εδώ και τριάντα χρόνια αντιμετωπίζουμε το αποχετευτικό πρόβλημα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεών σας. Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας σε όλα τα αποχετευτικά θέματα στις Αποφράξεις στην Πεύκη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΠΕΥΚΗ και διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

Τα μικρά βουλώματα είναι ένα αρκετά κοινό φαινόμενο στις αποχετεύσεις ενός σπιτιού και συνήθως μπορούν να αποκατασταθούν γρήγορα και ανέξοδα. Ένα μεγάλο φράξιμο στην αποχέτευση σας, ωστόσο, μπορεί να προκληθεί από κάτι υπόγειο που δεν μπορείτε να δείτε χωρίς τη βοήθεια μιας κάμερας. Η κάμερα μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους σωλήνες αποχέτευσής σας χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε την αυλή ή το πάτωμά σας. Μπορούμε να επιθεωρήσουμε, να εντοπίσουμε και να αποφράξουμε ή να καθαρίσουμε τις σωληνώσεις χωρίς να δημιουργήσουμε αναστάτωση στο σπίτι σας.

Τα περισσότερα προβλήματα αποχέτευσης προκαλούνται από ακούσιες ρίψεις αντικειμένων, συντρίμμια ή υπολείμματα τροφών που πέφτουν στους σωλήνες. Οι αποχετεύσεις των σπιτιών μας τείνουν να παραβλέπονται απλώς και μόνο επειδή είναι «εκτός οπτικής». Οι γραμμές αποχέτευσης αποτελούν επέκταση όλου του υδραυλικού συστήματος του σπιτιού. Οι επιθεωρήσεις με κάμερα αποχέτευσης δεν είναι δαπανηρές, αλλά οι επισκευές αποχέτευσης μπορεί να είναι αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε κάποια επιθεώρηση. 

Και για τους αγοραστές σπιτιού, ειδικά όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν παλαιότερα σπίτια, αξίζει να επενδύσετε σε ένα έλεγχο, καθώς μπορεί να αποκαλυφθούν κρυφά προβλήματα αποχέτευσης που ένας επιθεωρητής σπιτιού δεν μπορεί να εντοπίσει σε μια τυπική επιθεώρηση ακινήτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ
Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Εάν αντιμετωπίζετε συχνά ή σταθερά υπερχειλίσεις, δύσοσμες αποχετεύσεις νεροχύτη μπάνιου ή κουζίνας, θορυβώδεις σωλήνες ή αποχετεύσεις που αργούν να λειτουργούν, μπορεί να επωφεληθείτε από τον καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό υδροβολής. Ο καθαρισμός με πιεστικό όχι μόνο μπορεί να εξαλείψει τα υπολείμματα ή τη συσσώρευση σαπουνιού στους σωλήνες, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για γενικό καθαρισμό συντήρησης, για την απαλλαγή από τα υπολείμματα ή την αφαίρεση επιβλαβών βακτηρίων που προκαλούν οσμή.

Αν και ο καθαρισμός με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης μπορεί να φαίνεται αρκετά απλός, καλό είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Λόγω της υψηλής πίεσης του νερού, η ακατάλληλη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ζημιά στους σωλήνες. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορεί να αποφύγει επιζήμια προβλήματα και δαπανηρές επισκευές και μπορεί να διασφαλίσει ότι οι σωλήνες σας παραμένουν καθαροί χωρίς το πρόσθετο άγχος των εσφαλμένων προσπαθειών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – Υπηρεσίες