ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα και οικονομικά

Γιατί ο νιπτήρας και η μπανιέρα στραγγίζουν αργά;

Γιατί ο νιπτήρας και η μπανιέρα στραγγίζουν αργά;

Το μπάνιο είναι συνήθως ένας ήσυχος χώρος όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τα άγχη του εξωτερικού κόσμου και να χαλαρώσετε. Γιατί ο νιπτήρας και η μπανιέρα στραγγίζουν αργά; Δυστυχώς, εάν ο νιπτήρας ή το ντους σας υποφέρει από βουλωμένες αποχετεύσεις, τα συμπτώματα θα περιλαμβάνουν δυσάρεστες μυρωδιές. Αλλά και γάργαρους ήχους.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, τότε χρειάζεστε την Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο.

Γιατί δεν απορροφάται σωστά το νερό στο μπάνιο;

Υπάρχει πλήθος ενόχων που μπορούν να προκαλέσουν το σχηματισμό βουλωμάτων, όπως:

  • Τρίχες μαλλιών
  • Σαπούνια
  • Οδοντόκρεμα
  • Αντικείμενα
Βουλωμενος νιπτηρας στο Νεο Ηρακλειο
Βουλωμενος νιπτηρας στο Νεο Ηρακλειο

Όταν ο αφρός του σαπουνιού αναμειγνύεται με τρίχες μαλλιών, με την πάροδο του χρόνου κολλάει στους σωλήνες, προκαλώντας βούλωμα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Μια συσσώρευση τέτοιου υλικού στο σιφόνι στην αρχή αργεί να στραγγίξει το νερό και κάποια στιγμή το νερό δεν φεύγει καθόλου.

Μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα μόνος μου;

Τις περισσότερες φορές, οποιαδήποτε συσσώρευση τρίχας στην υποδοχή μπορεί απλώς να υποχωρήσει χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι σύρμα ή τσιμπιδάκια. Σε πιο επίμονα περιστατικά, θα πρέπει να καλέσετε την Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο.

Τι πρέπει να κάνω εάν το πρόβλημα συνεχίσει;

Εάν το λουτρό ή το ντους σας εξακολουθεί να μην αποστραγγίζεται σωστά και έχετε παρατηρήσει ότι ακούγονται ήχοι και μυρίζει άσχημα, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι πρόωρης προειδοποίησης για βουλωμένες αποχετεύσεις. Αιτίες αυτού του είδους μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Συρρίκνωση αποχέτευσης
  • Ρίζες δέντρων
  • Ρωγμές
  • Διαρροές

Σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτείται επαγγελματική βοήθεια καθώς οι πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί θα έχουν τις εξειδικευμένες τεχνικές και εξοπλισμό για να καθαρίσουν αποτελεσματικά την αποχέτευση.

Γιατί ο νιπτήρας και η μπανιέρα στραγγίζουν αργά
Βουλωμενη μπανιερα στο Νεο Ηρακλειο

Συνήθως, όταν υπάρχει ένα πρόβλημα που κρύβεται σε μια αποχέτευση, ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε την ακριβή αιτία του προβλήματος και να επιλέξετε την κατάλληλη διορθωτική ενέργεια είναι να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα διάγνωσης. Εδώ στην Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο, οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατα τεχνολογικά κάμερες για την διάγνωση σε μια αποχέτευση.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την πλήρως εκπαιδευμένη ομάδα μας σήμερα. Με πλούσια εμπειρία, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά τεχνικών απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων της επιθεώρησης με κάμερα. Απλά τηλεφωνήστε σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας.

Σχολιάστε